Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

Прослава храмовне славе у Јошеви

Дана 12.октобра 2019.године , на празник Светог Киријака Отшелника, свечано је прослављена храмовна слава новоподигнутог храма у селу Јошева.

Предавање архимандрита хаџи-Данила (Јокић) на тему: О понашању верника у храму

На дан светих мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије, 30.9.2019. год. у Храму “Силаска Светог Духа на апостоле”, предавање на тему: О понашању верника у храму, одржао је архимандрит хаџи-Данило...

Света Архијерејска Литургија у Дрену после скоро пола века

Дана 29.9.2019, прве недеље по Крстовдану, у Дренској Цркви Вазнесења Христовог, Свету Aрхијерејску Литургију, служио је Његово Преосвештенство Епископ ваљевски, Господин Милутин, уз саслуживање монаштва и свештенства намесништава посавског и тамнавског.

Ово је...

Градоначелник Обреновца боравио у Хиландару

На дан рођења Пресвете Богородице, председник Градске Општине Обреновац г-дин Мирослав Чучковић у организацији Црквене Општине Обреновац (храма Силаска Светог Духа на апостоле) кренуо је први пут на Свету Гору у Царску Лавру светих Симеона и Саве – манастир Хиландар.

Црквени хор "Свети Јоаким и Ана" по деветнести пут прославио своје заштитнике

„Праведни Јоаким и Ана, који су били у благодати Закона, породише нам Богомданог Младенца. Зато данас, Божанска Црква светло прославља вашу успомену, и весело празнује, славећи Бога, Који нам је подигао рог...

« Старије