Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

Хематолошки апарат на поклон Хитној служби од КСС-а

Првог понедељка у месецу марту на редовној седници Кола Српских сестара, чланице обреновачког Кола једногласно су одлучиле да новоизграђеној Хитној служби у Обреновцу уруче поклон.

Представнице Кола са својим духовником на недавном састанку са директором обреновачког Дома здравља, господином Обрадом Исаиловићем у просторијама тренутно најсавременијег здравственог објекта дошле су до сазнања шта би требало поклонити служби Хитне помоћи.

Хематолоски апарат за брзу анализу крви (вредан приближно 500.000 динара) је уређај који до сада Хитна служба није поседовала (ради тога се до сада колима Хитне службе ишло у Београд). Због тога је апарат одмах после седнице поручен на адресу цркве Силаска Светог Духа на апостоле.

Дана 12-ог марта свечано је уручен Хитној служби. Задовољство је било обострано, како директора са својим медицинским особљем тако и духовника КСС-а са својим сестрама, који је искористио прилику и позвао директора да у догледно време у договору са својом црквом закаже освећење велелепног новоизграђеног крила Дома здравља.

Цео догађај пропратила је изузетно гледана, локална, телевизија Маг.

За КСС чланица Наталија Павловић

kss dom zdravlja