Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

КСС поделио пакете здраве органске хране

На редовној седници КСС-а Света Петка при цркви Силаска Светог Духа на апостоле, у понедељак 1. фебруара сестре су поделиле 30 пакета здраве органске хране, намењене дијабетичарима.

Желећи да на састанцима сестрама упути поуку и спасоносни савет, духовник КСС-а у госте је тога дана позвао хаџи Зорана Вукашиновића народног учитеља и травара. У ту част, вредне српске сестре, спремиле су послужење како то и личи вредним српкињама.

Поред дивних разговора и савета акценат Хаџи Зорана био је на делу милосрђа, за које је молио сестре да се не хвале својим присуством у Колу, да милосрђе чине поридицама којима је то заиста потребно и да те исте породице позивају по урученој помоћи да иду у цркве и да Богу благодарност принесу а не њима.

После свега лепог и отпеваног тропара Светој Петки, све присутне сестре су се фотографисале са духовником и хаџи Зораном. Срећне што су у могућности да тако вредне пакете са храном поделе потребитима, сестре су неизмерно захвалне дрогерији ДеЕм са којом имају одличну сарадњу и која врло радо и често помаже деловање и рад Кола Српских Сестара.

Дописник сестра Рената Марковић

kss organska hrana