Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Веронаука

Веронаука:Техничка школа из Обреновца победник квиза „Православна слагалица“

У понедељак, 13. марта 2023 године, у Пољопривредној – хемијској школи из Обреновца одржан је квиз знања из веронауке „Православна слагалица“ са благословом Његовог Преосвештенства Епископа ваљевског господина Исихија.

Квиз су водили јереј Јован Новитовић, секретар Епархијског одбора за веронауку и свештеник Драган Станојевић као аутор квиза „Православна слагалица“.

Такмичење је организовано за ученике средњих школа које се налазе у Архијерејском намесништву посавском. Учествовали су ученици Техничке школе из Обреновца, Гимназије из Обреновца и Пољопривредно – хемијске школе из Обреновца. Ученици све три школе су показали одлично знање, а посебно су се истакли ученици Техничке школе који су након одигране завршне игре асоцијације отишли у финале заједно са својом професорком Зораном Мурић, које ће се одржати у Ваљеву.

Пољопривредно – хемијска школа као домаћин и подршка такмичења предвођена директорем господином Драгољубом Златановићем је угостила све ученике и наставнике верске наставе са жељом да се вид оваквог такмичења настави и наредне године.

Радован Станишић, вероучитељ

веронаука среднја скола