Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Контакт-информације

Контакт-информације

Број телефона Црквене општине је (011) 8722-300, а електронска адреса наше редакције је info@crkvauobrenovcu.rs. Главном уреднику сајта пишите на urednik@crkvauobrenovcu.rs.

За посебна питања, у зависности од области из које желите информације и саговорника од којег очекујете одговор, ево још неколико адреса на које можете да се обратите.

Питања свештеницима и вероучитељима

контакт-адреса: pitanjesvesteniku@crkvauobrenovcu.rs

Најлакше ћете добити информације у личном контакту са свештеницима. Сви су расположени да вам пруже све потребне информације. Можете разговарати са свештеником сваког радног дана од 7:00 до 9:00 или од 18:00 до 19:00, а недељом од 8:00 до 11:00. Ако нисте умогућности да дођете или вам је хитно потребна нека информација, позовите телефоном број (011) 8722-300 или пошаљите email. У нашој цркви има више свештеника. Неко од њих ће одговорити на ваша питања из области вере. Такође, нагласите у писму да ли желите да одговор на питање буде објављен на овом сајту, у рубрици Свештеници одговарају.

Прилози редакцији

контакт-адреса: prilogredakciji@crkvauobrenovcu.rs

Браћо и сестре, учествујте у изградњи и одржавању овог лепог места на Интернету. Пошаљите редакцији своје прилоге. Ако сте прочитали књигу или чланак који су оставили дубок утисак на вас, ако сте гледали интересантан филм и желите да га препоручите, ако сте били у светињи, на предавању, учествовали у молитвеном сабору, чули интересантну причу, видели лепу икону, били сведоци Божјег чуда, пошаљите нам неколико реченица или фотографија. Хвала вам!

Предлози за нова окупљања у сали парохијског дома

контакт-адреса: okupljanjausali@crkvauobrenovcu.rs

Шта највише заокупља ваша размишљања? Које питање тражи најхитнији одговор? Којег предавача бисте желели да чујете у нашем парохијском дому? Можда сте гледали филм за који сматрате да би било корисно да га гледају и наши суграђани. Покушаћемо да наредна дешавања у сали прилагодимо вашим предлозима.

Примедбе и предлози техничком уреднику

контакт-адреса: tehnickiurednik@crkvauobrenovcu.rs

Иако се трудимо да не буде тако, сајт никад неће бити у потпуно исправном стању. Ипак, молимо вас да нас обавестите о грешкама које сте уочили на сајту. Можда се на једном рачунару сајт види другачије него на неком другом. Ако приметите да нека веза (hyperlink) не води никуда, да садржај не одговара наслову, словне и друге грешке у тексту, обавестите нас о томе.