Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

Помоћ за Призренску богословију

Пре десетак дана Коло српских сестара Света Петка из Обреновца прикупило је помоћ за Призренску богословију у виду хемијских средстава. Вредност донације у хемији је приближно 200.000,00 динара. Поред верника и сестара, највећу помоћ је донирала компаније “ДМ дрогерије”. Помоћ је садржала средства за личну хигијену и одржавање просторија. Помоћ је однета у цркву Светог Георгија у Ваљеву, у пратњи духовника и неколико сестара.

Пошто се приближава слава Кола српских сестара Света Петка,поред редовних седница,сваког првог понедељка у месецу, сестре су имале и ванредну седницу у уторак, 22.10.2019. године са почетком у 17 часова и молитвом освећења воде. Молитви и седници присуствовало је око четрдесет сестара. У 17 часова духовник КСС-а осветио је воду, која ће се на дан Св. Петке делити верном народу. После водоосвећења и по завршеном састанку око прославе своје заштитнице, сестре су у 2000 флашица наточиле освештану воду.
По благослову старешине цркве о. Дарка Павловића штанд КСС-а биће поред храма Св. Петке у порти старе обреновачке цркве са кога ће се делити освећена вода.

Добродошли!

Сестра Наталија Павловић

kss sv petka za bogosloviju