Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

Светосавска беседа: Др Милош Ковић - Вратимо се Светосавском Завету

Дан Светог Саве, Савиндан, увек је прилика да се сетимо дела великог српског Светитеља, да се упитамо штаје то што нас за њега веже пуних осам векова, и јесмо ли и данас његова деца, каква смо некада били.

Прослава Светог Саве

Прослава Светог Саве отпочела је Светом Литургијом, којом је началствовао Архијерејски намесник посавски, протонамесник Александар Вучај, а саслуживали су му протонамесник Слободан Илић и јереј Александар Петровић.

Светосавска омладинска заједница за децу ОШ "Љубомир Аћимовић"

Светосавска омладинска заједница Обреновац при Црквеној општини Цркве Силаска Светог Духа на апостоле, успешно је спровела акцију прикупљања пакетића за Светог Саву за децу са сметњама у развоју….

Светосавска омладинска заједница у Обреновцу прославила свога заштитника

У навечерје празника Светог Саве, чланови Светосавске омладинске заједнице прославили су своју славу резањем славског колача. Свечаним вечерњим богослужењем началствовао је Архијерејски намесник посавски, протонамесник Александар Вучај уз саслуживање духовника Соз-а, јереја Александра Петровића….

Састанак намесништва посавског

Дана 23. јануара, одржан је састанак свештенства намесништва посавског. Гости намесништва су били јереј Славко Обрадовић, представник епархијске службе за поклоничка путовања, и јереј Бранимир Терзић, благајник Епархије ваљевске.

« Старије Новије »