Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

Велики јубилеј Прве обреновачке основне школе

Дана 12. фебруара 2024.године ,најстарија образовна установа у Обреновцу, прославила је 200 година свог образовног рада. Том приликом, у име значајног јубилеја Прве обреновачке основне школе, у Спортско-културном центру Обреновац, одржана је свечана академија.

Посета Aрхијерејског намесника посавског Црквеној општини у Стублинама

На празник Света Три Јерарха, у Храму Покрова Пресвете Богородице у Стублинама је служена Света Литургија којом је началствовао Архијерејски намесник посавски, протонамесник Александар Вучај, уз саслужење старешине Храма, протојереја Вељка Видаковића, и протонамесника Петра Јевтића.

Архијерејски заменик на сабрању Светосаваца у Обреновцу

На позив јереја Александра Петровића, пароха обреновачког и духовника Светосавске омладинске заједнице, протонамесник Филип Јаковљевић, архијерејски заменик Преосвећеног Епископа ваљевског г. Исихија, присуствовао је састанку Светосаваца у суботу 10. фебруара.

Изборна седница Кола српских сестара Света Петка

Поштовани обреновчани, драги суграђани, познато вам је да у окриљу цркве обреновачке Силазак Светог Духа на апостоле, дуже од 20 година постоји и делује хуманитарна организација- Коло српских сестара Св.Петка – Мати Параскева, основана 2000.- те године, по благослову почившег владике Милутина.

Светосавска беседа: Др Милош Ковић - Вратимо се Светосавском Завету

Дан Светог Саве, Савиндан, увек је прилика да се сетимо дела великог српског Светитеља, да се упитамо штаје то што нас за њега веже пуних осам векова, и јесмо ли и данас његова деца, каква смо некада били.

« Старије Новије »