Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

Породично Коло српских сестара

По, већ устаљеном, обичају сестре КСС-а “Света Петка” из Обреновца своје састанке врше сваког првог понедељка у месецу. Тачно годину дана након обнављања тј.подмлађивања Кола- први понедељак у месецу фебруару, сестре су посветиле својим мужевима…..

Светосавска Академијa у Обреновцу

Светосавска Академије у Обреновцу, одржана је на Савиндан, 27.1.2020. године у СКЦ-у “Обреновац” са почетком у 18 часова.
Манифестацију су организовали “Пољопривредно-хемијска школа” у Обреновцу и ОШ “Живојин Перић” из Стублина, уз подршку Црквене општине-Обреновац, Градске општине-Обреновац и ЈП СКЦ “Обреновац”…..

Епископ Милутин у Пољопривредно- хемијској школи у Обреновцу

Врло свечану прославу школске славе Светог Саве у обреновачкој Пољоприврено- хемијској школи, увеличао је долазак Његовог Преосвештенства Епископа ваљевског Милутина….

Савиндан у храму Силаска Светог Духа

Свету Литургију су служили свештеници отац Марко Марјановић и отац Александар Вучај.Народ се сабрао у великом броју,с обзиром да је радни дан,а окупио се и велики број родитеља и родбине,деце која су узела учешћа у овогодишњем рециталу……

Савиндан у храму Покрова Пресвете Богородице у Стублинама

Свечана прослава Светог Саве, првог српског просветитеља, отпочела је Светом Литургијом у храму Покрова Пресвете Богородице у Стублинама.
На крају Свете Литургије, након освећења и резања славског приноса…

« Старије Новије »