Литургија недељом у 9:00, суботом и празницима у 7:30 • Јутрење у 7:30 • Вечерње у 18:00 • Бденије суботом у 18:00

Ових дана...

Молитвени опроштај од проте Милана Мијаиловића

Његово Преосвештенство Епископ ваљевски Г. Милутин, уз саслуживање бројних епархијских свештенослужитеља и молитвено учешће сродника и пријатеља, служио је опело новопрестављеном протојереју Милану Мијаиловићу у Храму Силаска Светог Духа на апостоле у Обреновцу. Претходно, одслужена је Заупокојена Литургија и помен испред новог Храма Свете Анастасије у Забрежју, о чијој се градњи бринуо прота Милан као надлежни парох у овом посавском селу.

Коло српских сестара из Обреновца прославило своју заштитницу Свету Петку

У Недељу 27. Октобра 2019. године, на дан Свете Преподобне мајке Петке Параскве, Коло српских сестара из Обреновца прославило је своју заштитницу.

Митрополит ташкентски и узбекистански Г. Викентијe у Обреновцу

На дан светих апостола Филипа и Оптинских стараца, град Обреновац посетио је митрополит ташкентски и узбекистански Господин Викентије, стални члана Светог Архијерејског Синода Руске Православне Цркве.

Помоћ за Призренску богословију

Пре десетак дана Коло српских сестара Света Петка из Обреновца прикупило је помоћ за Призренску богословију у виду хемијских средстава. Вредност донације у хемији је приближно 200.000,00 динара. Поред верника и сестара, највећу помоћ је донирала компаније “ДМ дрогерије”…

Поклоничко путовање манастиру Тумане

У недељу, 20. октобра, на празник Светих мученика Сергија и Вакха, црква Сабора српских светитеља Обреновац, реализовала је поклоничко путовање манастиру браничевске епархије.

« Старије Новије »